• 1dag-autotheorie-logo

Informatie over 1Dag-Autotheorie cursus

Met 1Dag-Autotheorie ben je straks gedegen en goed voorbereid op het CBR theorie-examen. Onze lesmethode wordt helder en logisch gepresenteerd, en is volledig op het nieuwe CBR theorie-examen gericht. Ook is onze theorie makkelijk toepasbaar bij het CBR praktijk-examen, waardoor je minder rijlessen nodig hebt en vertrouwd de weg op kunt!

Na dat je je aangemeld en betaald hebt, ontvang je door ons zelf speciaal ontwikkeld oefenmateriaal, welke verstandig is om goed door te nemen.

Op de cursusdag zelf ben je, met geldige en onbeschadigde paspoort/identiteitskaart, om 7.00 uur van harte welkom op de Jan Binneslaan 12 in Surhuisterveen.

Ons streven is om met een groepje van ongeveer 15 personen er een leuke en leerzame dag van te maken, en dat iedereen aan het eind van de dag zijn theoriecertificaat heeft gehaald !

Opleiders uit het westen van het land die spreken over gegarandeerd 100% slagingspercentage, geven misleidende informatie. Deze garantie kan niemand geven. Wij kunnen wel zeggen dat onze theoriecursus 100% goed is om te kunnen slagen!


Aanmelden

 

Nieuws

 • 1Dag-Autotheorie !

  Met 1Dag-Autotheorie ben je straks gedegen en goed voorbereid op het CBR theo...

  Lees meer
 • Rijles vanaf 16,5 jaar !

  Ben je bijna 17 jaar? Let dan op want vanaf nu is het mogelijk om vanaf 16,5 ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Over ons

  Over ons

  Autorijschool Geert de Bruin rijdt in de nieuwste Golf 7 en beschikt over veel luxe, wat de rijles erg aangenaam maakt.

  Lees meer
 • Opleidingen

  Opleidingen

  Wij bieden een opleiding aan voor het B rijbewijs (auto) en het BE rijbewijs (auto+ aanhanger ) aan!

  Lees meer
 • Contact

  Contact

  Een mailtje sturen is natuurlijk prima, maar voor verdere informatie staan we je ook heel graag persoonlijk te woord!

  Lees meer
 • De Telegraaf - De Leeuwarder Courant - De Feanster - Omrop Fryslân

  "De jongste rij-instructrice/rijschoolhouder van Nederland woont in Surhuisterveen, de negentienjarige Bianca de Bruin."

  De Telegraaf - De Leeuwarder Courant - De Feanster - Omrop Fryslân

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.